ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Gazi İlkokulu

Etiket Sonuçları: Deprem

Mrt

Deprem Haftası’nda dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan ülkemizde vatandaşlarımızın depreme karşı hazırlıklı olmasının sağlanması,  depremden korunma yollarının anlatılması ve toplumda afete hazırlık bilincinin yaygınlaştırılması amacı ile okulumuzda personel tahliye tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimiz ve personelimiz deprem öncesi, deprem esnası ve deprem sonrası neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirildi. Daha sonra da personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Ara

Okulumuzda Anne Baba Tutumları, Teknoloji Bağımlılığı ve Deprem Sonrası Travma konularında seminer verildi.

Okulumuzda öğrenci, veli ve öğretmenlerimize İlçemiz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nden gelen psikolog ve sosyologlar anne baba tutumları, teknoloji bağımlılığı ve deprem sonrası travma konularında  seminer verdi.